Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Koninklijk Atheneum
Tel.: 09/365.60.60
Fax: 09/365.60.61
atheneum@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
27/01/2015

Leerlingen 4 EI bekabelen nieuwe computerklas

Gepost door Vincent Mommens

Leerlingen 4 EI bekabelen nieuwe computerklas

De leerlingen van 4EI stellen hun kennis en vaardigheden ter beschikking voor de campus. Zo werd een volledige nieuwe installatie voorzien voor de nieuwe computerklas die maar liefst 32 computers kan huisvesten.

Het was voor de leerlingen en leerkracht, dhr. Van den Kerkhove, een uitdaging om op gestelde tijd het lokaal te voorzien van de nodige installatie. Zo moesten ze onder andere 64 stopcontacten voorzien, de nodige netwerkaansluitingen voorzien, het lokaal voorzien van nieuwe verlichting, de schakelkast zelf monteren en bedraden, ..., en dit alles volgens het AREI. Pittig detail: alles moest tot in de perfectie afgewerkt worden, hetgeen geen sinecure was. Zo zijn kabels volledig weggewerkt en werd er ook gedacht aan de veiligheid van de gebruikers. Alvast een welverdiende proficiat aan de leerlingen van 4EI die deze uitdaging tot in de perfectie wisten af te werken. PS: tussendoor maakten de leerlingen ook nog graag tijd om de kleuters van BS Oosterzele gelukkig te maken door 70 verouderde armaturen in de klaslokalen te vervangen door energiezuinige verlichting.

Meer foto's