Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Koninklijk Atheneum
Tel.: 09/365.60.60
Fax: 09/365.60.61
atheneum@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
24/04/2015

5 VZ bezoekt de REVA beurs

Gepost door Jentl Noppe (5VZ)

5 VZ bezoekt de REVA beurs

Op 24 april 2015 is onze klas, 5VZ om 13u op school vertrokken naar de REVA-beurs. We zijn met de trein eerst naar Gent St.-Pieters gegaan om daar de tram naar Flanders Expo te nemen, waar de beurs doorging. De REVA-beurs ging hoofdzakelijk over hulpmiddelen voor mensen met een beperking zowel voor ouderen, kinderen en mensen met een beperking.

De hulpmiddelen gingen van rolstoelen tot bedden, trappen met en lift, auto’s en zelfs fietsen. Zelf konden we ook enkele dingen uit proberen. Zo hebben Kelsey en Dagmar een speciale fiets uitgeprobeerd, . Wanneer we rond waren konden we even uitrusten en iets drinken in de cafetaria van de beurs. Voor we vertrokken konden we nog een gratis ijsje halen aan een stand. Daarna was het terug tijd om naar de tramhalte te gaan. We waren net op tijd terug op de trein… alleen mevrouw Moreels zat bijna vast tussen de deuren. En mevrouw Moreels en Evelien zaten niet op de trein, dachten wij! Wij waren even in paniek omdat mevrouw onze tickets had. We liepen naar de voorste wagon op de trein en gelukkig kwamen we hen onderweg tegen! Zo werd onze onvergetelijke dag afgesloten wanneer we in Wetteren toekwamen!

Meer foto's