Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Koninklijk Atheneum
Tel.: 09/365.60.60
Fax: 09/365.60.61
atheneum@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
26/09/2013

Kinderkasteeltje

Gepost door Manou D'hauwe (7KZ)

Kinderkasteeltje

Op donderdag 26/09/13 zijn we met de klas 7 kinderzorg en samen met mevrouw Moreels, op uitstap geweest naar het CKG ít Kinderkasteeltje in Nazareth. Het CKG staat voor Centrum voor Kinderopvang en Gezinsondersteuning.

Wij werden verwelkomd door Stijn, die ons zou vertellen over de werking van het CKG en hun werking in het Kinderkasteeltje. Door gebruik te maken van een powerpoint werd dit duidelijk weer gegeven. Want wij hadden van mevr. Moreels een vragenopdracht gekregen, dus konden wij een en ander gemakkelijk noteren. Het Kinderkasteeltje biedt begeleiding aan gezinnen met jonge kinderen die problemen hebben met het opvoedingsproces. Zo wil men deze kinderen de meeste groeikansen bieden. Ik vind het echt super dat het Kinderkasteeltje bestaat, omdat ze hulp opvoedingshulp bieden aan kinderen en ouders, en dat de kinderen met veel liefde worden opgevangen en verzorgd. Er is daar ook een heel huishoudelijke en gezellige sfeer aanwezig, wat de kinderen zeker nodig hebben. Ik vond deze uitstap zeer interessant en heel leerrijk!

Meer foto's