Campus Kompas > Campus Kompas Basisonderwijs Wetteren > Blog > Start schooljaar

Start schooljaar

 • door
 1. Renovatie kleuterklassen Campus Kompas.
  De voorbije weken werden enkele kleuterklassen gerenoveerd. Alle kleuterklassen liggen opnieuw rond de kleuterspeelplaats. In de loop van september gebeuren de laatste werken.
 2. Wijziging opvang.
  De opvang op Campus Kompas zal in de klas naast K2 gebeuren. Toegang langs Noordlaan via de dubbele witte deur op de speelplaats van de lagere school. Volg de pijlen aub.
 3. Bus.
  De bus start met de ritten op woensdag 1 september. Omwille van de kermis zullen er geen avondritten zijn op maandag 6, dinsdag 7 en donderdag 9 september. U dient dan zelf te zorgen voor vervoer.
 4. Werken oprit naast sporthal
  De eerste weken van september wordt de oprit vernieuwd aan de Vijverstraat. Gelieve de toegang rechts van het gebouw te gebruiken.
 5. Covid-19.
  Ouders zijn opnieuw welkom op de school. Aan de schoolpoort en op de schoolterreinen zijn ouders VERLICHT een MONDMASKER te dragen. Samen dragen we zorg voor elkaar.
 6. Zwemmen.
  Tot eind oktober zijn er werken in het gemeentelijk zwembad. Ten vroegste na het novemberverlof zullen de zwemlessen starten.
 7. Infoavond op maandag 13 september.
  Maandag 13 september verwelkomen we alle ouders van de kleuters om 18 uur, ouders van leerlingen L1, L2 en L3 om 19 uur en de ouders van L4, L5, L6 om 20 uur.
 8. Warme maaltijden vanaf maandag 6 september.
  Vanaf maandag 6 september voorzien we opnieuw soep en warme maaltijden.
 9. Formulieren.
  Uw kind ontvangt bij de start van het schooljaar heel wat documenten van het secretariaat. Mag ik vragen deze tegen vrijdag 3 september terug te bezorgen aan de klasleerkracht? Dank!
  Met vriendelijke groeten
  Peter Dumon
  Directeur