Campus Kompas > Campus Kompas Secundair Onderwijs Wetteren > Blog > Behind the scenes met Jade

Behind the scenes met Jade

Hoe zou jij de school en de leerlingenbegeleiding op onze school beschrijven?

De leerlingenbegeleider biedt een luisterend oor aan om jouw verhaal te delen en je hart te luchten. Samen bekijken we wie of wat jou kan helpen. Iedereen is er welkom (niet alleen leerlingen, ook ouders en leerkrachten, … kunnen er terecht met vragen).

Wat zal je het meest bij blijven van je stage als leerlingenbegeleider op Campus Kompas?

De visuele SID-IN beurs vond ik één van de leukste momenten tijdens mijn stageperiode. Die dag heb ik de 6de en 7de jaarstudenten beter leren kennen. Samen ben ik met hun opzoek gegaan naar hun talenten, interesses en eventuele studiekeuzes.

Wat heb je vooral geleerd tijdens je stage? 

Ik voelde mij meteen welkom, er heerst een positieve sfeer op Campus Kompas.

De visie van de school kwam sterk naar voren. Zo leerde ik samenwerken met het leerkrachtenteam en het CLB. Alsook kreeg ik opdrachten toevertrouwd om zelfstandig uit te voeren en me verder te ontwikkelen.

Wat wil je eventueel nog zeggen aan de school of aan de leerlingen van Campus Kompas?

Ik wil het volledige schoolteam bedanken voor de leerkansen die ik kreeg. In het bijzonder mevrouw Fonck voor de leerrijke ervaringen en begeleiding. Ik kijk terug naar een zeer fijne stageperiode! Ondanks deze nare tijden, wens ik iedereen op Campus Kompas een fijn schooljaar. Als het even niet goed gaat, blijf er niet alleen mee zitten maar praat erover. Alle mensen op school zijn er om jullie te helpen!

Jade