Campus Kompas > Campus Kompas Secundair Onderwijs Wetteren > Blog > Nieuwe studierichting: Technologische wetenschappen

Nieuwe studierichting: Technologische wetenschappen

Dat de technologie niet stilstaat weten we al jaren. Daarom willen wij er als campus ook dieper op ingaan. Vanaf volgend schooljaar kunnen de leerlingen die starten in de tweede graad kiezen voor een gloednieuwe richting: Technologische wetenschappen!

“Met deze richting willen we vooral leerlingen met een sterk wetenschappelijk profiel aantrekken”

Yvan Vonck

“Met deze richting willen we vooral leerlingen met een sterk wetenschappelijk profiel aantrekken” zegt Yvan Vonck, directeur van het atheneum. Dat profiel zie je ook terug in de lessentabel, naast de basisvorming krijgen de leerlingen nog 6 extra uur STEM.

“Aan werkzekerheid zal je geen tekort hebben, want de vraag naar goed opgeleide mensen in die sector is enorm!”

Bernd Van Papegem

“In deze opleiding zal je worden voorbereid op een hogere studie in IT en/of technologie. Aan werkzekerheid zal je geen tekort hebben, want de vraag naar goed opgeleide mensen in die sector is enorm” vertelt Bernd Van Papegem (leerkracht wiskunde en toegepaste fysica) ons.

Heb je interesse of wil je meer te weten komen over deze richting? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons. Dat kan via atheneum@campuskompas.be of telefoneer naar 09 365 60 69.