Campus Kompas > Campus Kompas Secundair Onderwijs Wetteren > Blog > De ‘no worries’ dolls van Loes

De ‘no worries’ dolls van Loes

  • door

Loes Braems, het dochtertje van medewerker Jessy in het AZ Sint Lucas Gent, knutselde vorige weekend ‘no worries dolls’ voor onze verpleegkundigen op de spoedafdeling. Het zijn kleine popjes in de vorm van een steentje met een gezichtje. De verpleegkundigen kunnen ze in hun zak steken of ergens zetten. Zo zijn ze altijd dicht bij hen en kan het hen eraan herinneren dat ze er niet alleen voor staan en dat er altijd iemand is die aan hen denkt.

Bedankt, lieve Loes! De verpleegkundigen zijn er echt blij mee en de popjes zijn nu overal te vinden op de spoedafdeling. Ze gaan zelfs mee in de ambulance.

https://www.hln.be/gent/loes-12-maakt-100-gelukspopjes-om-verpleegkundigen-van-az-sint-lucas-hart-onder-de-riem-te-steken~a1c9c315/