Campus Kompas > Campus Kompas Secundair Onderwijs Wetteren > Richtingen in de kijker

Richtingen in de kijker

Haarzorg

Ben je op zoek naar een creatieve en toffe richting met veel afwisseling? Dan is de richting ‘Haarzorg’ precies wat je zoekt! Je leert verschillende technieken, vaardigheden en handelingen zoals onder andere snit, kleuren en brushen.

Om deze richting succesvol te doorlopen, dien je gemotiveerd te zijn om met je handen aan de slag te gaan, leer je graag over persoonlijke verzorging en kan je correct met mensen omgaan.

overtuigd? schrijf je hier in! 
of inschrijvingen@campuskompas.be
tel 09 365 60 69
 

Technologische wetenschappen

Boeit technologie je eindeloos? Ben je sterk in wetenschappen? Dan is onze richting technologische wetenschappen zeker een goede keuze voor jou!

overtuigd? schrijf je hier in! 
of inschrijvingen@campuskompas.be
tel 09 365 60 69
 

Informatica- en communicatiewetenschappen

Heb jij interesse in de IT-wereld? Spreekt elektronica en nieuwe technologieën je aan? Dan is onze richting informatica- en communicatiewetenschappen zeker iets voor jou!

overtuigd? schrijf je hier in! 
of inschrijvingen@campuskompas.be
tel 09 365 60 69
 

Elektrische installaties duaal

Ben je technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen?  Beschik je over de juiste attitude en ben je helemaal klaar om te proeven van de arbeidsmarkt?  Dan is de richting ‘elektrische installaties duaal’ precies wat je zoekt!  In deze opleiding ben je minstens 20 uur per week op de werkplek.  Als je dit succesvol afrondt, heb je bijna 100% werkzekerheid!
overtuigd? schrijf je hier in! 
of inschrijvingen@campuskompas.be
tel 09 365 60 69
 

Naamloos leerjaar

Vanaf 1 september 2020 bieden we op onze school ook een zogenaamd ‘naamloos leerjaar’ aan. 

Een naamloos leerjaar is erop gericht om leerlingen van BSO met meer kans op succes door te laten stromen naar het hoger onderwijs (PBA of graduaat). 

Leerlingen die in 6 BSO hun getuigschrift hebben behaald of leerlingen die na het 7de specialisatiejaar hun diploma secundair onderwijs hebben behaald, kunnen inschrijven op een naamloos leerjaar.

Onze visie met betrekking tot deze richting vinden jullie in bijlage.  Jullie zullen merken dat het een flexibel traject zal zijn, waardoor dit enkel beschouwd moet worden als een eerste concretisering die nog kan worden bijgestuurd. 

Doel is vooral om ervoor te zorgen dat iedereen zicht krijgt op wat zo’n naamloos leerjaar precies inhoudt.

Geïnteresseerden kunnen steeds contact opnemen
met de directie tel 09 365 60 69
 Meer info vind je hier