Campus Kompas > Campus Kompas Secundair Onderwijs Wetteren > Blog > Gratis webinar CGG in gesprek over tabak, alcohol en andere drugs.

Gratis webinar CGG in gesprek over tabak, alcohol en andere drugs.

Graag willen wij jou informeren over het webinar “Als ouder heb je heel wat in huis – praten met jongeren over drugs”. Tijdens deze online infoavond, georganiseerd door het centrum voor geestelijke gezondheidszorg (CGG), willen we tips geven aan (groot)ouders en opvoeders om met jongeren in gesprek te gaan over tabak, alcohol en andere drugs. Dit webinar gaat door op donderdag 21 januari 2021 van 20u-21u30.

Het webinar is vooraf opgenomen. Tijdens de uitzending zullen hulpverleners/preventiewerkers van het CGG de chat bemannen om alle individuele vragen te beantwoorden. Indien deelnemers verhinderd zijn om live te volgen, is het mogelijk om nadien de replay te bekijken (zonder chatfunctie).

Inschrijven is gratis en kan door op volgende link te klikken. Het is steeds mogelijk om onder een fictieve naam in te schrijven.