Campus Kompas > Campus Kompas Secundair Onderwijs Wetteren > Blog > Boekenwormen in de maak

Boekenwormen in de maak

  • door

In het kader van het LIST-traject lezen de leerlingen van de B-stroom ook dit jaar een aantal keer per week. Bij LIST staat het leesplezier centraal. Door regelmatig te lezen, wordt hun woordenschat niet alleen uitgebreid, ze ontdekken ook welke genres ze graag lezen en leren zich inleven in een verhaal. Zo wordt lezen een pak leuker.

Om ervoor te zorgen dat iedere leerling een boek kan lezen dat hij/zij leuk vindt, werd de schoolbibliotheek tijdens de zomervakantie flink uitgebreid. De leerlingen kunnen kiezen uit meer dan 800 unieke boeken. Van spannende verhalen tot zeemzoete poëzie of informatieve boeken, er is voor ieder wat wils. 

Ben je benieuwd naar ons boekenaanbod?
Neem dan een kijkje in onze online catalogus: https://campuskompas.libib.com .