Campus Kompas > Campus Kompas Secundair Onderwijs Wetteren > Blog > Lentemarkt – 22 april 2023

Lentemarkt – 22 april 2023

Op zaterdag 22 april 2023 nodigen we iedereen uit in het atheneum voor de lentemarkt, maar wat is dit nu precies?

Met de lentemarkt steken we een klassieke infodag in een fris jasje. Onze richtingen worden op een creatieve tentoongesteld. Heel handig voor alle leerlingen die volgend jaar mogen starten in de tweede of derde graad.

Op een markt zie je vaak de bewoners van de stad, en deze willen we ook graag verwelkomen op onze school. Graag hebben we onze buren op bezoek voor een taartje met koffie, zodat ze de mensen achter het gebouw leren kennen. Ook de jongste kinderen hebben we niet vergeten, voor hun is er speciaal kinderanimatie voorzien rond het thema: Prinsen en Prinsessen.

Hopelijk zien we jullie massaal voor een toffe namiddag.